vineri, 14 ianuarie 2011

ATENTIE!!!


Aripioare de pui - E periculos
Nu mancati aripi de pui prea frecvent - in special femeile; poveste adevarata....!
O doamna a avut recent o tumora la nivelul ovarului si s-a dus la operatie pentru extirpare.
Chistul indepartat era plin cu sange de culoare neagra. A crezut ca a scapat de problema dupa operatie dar se insela amarnic.
A avut o recidiva cateva luni mai tarziu. Speriata, a alergat la ginecolog pentru o consultatie.
In timpul consultatiei doctorul i-a pus o intrebare care a uimit-o
A intrebat-o daca este o consumatoare de aripi de pui. Ea a raspuns ca da mirandu-se ca medicul ii stie obiceiurile alimentare. Adevarul este ca in aceasta lume moderna, puii sunt injectati cu hormoni steroizi care le accelereaza cresterea astfel incat nevoile societatii sa fie indeplinite. Aceste nevoi nu sunt altceva decat nevoile de hrana.


Puii injectati cu steroizi sunt sunt injectati in regiunea gatului sau a aripilor. Astfel ca in aceste locuri se afla cea mai mare concentratie de steroizi (care oricum se va absorbi si in restul organismului - nota traducatorului). Acesti steroizi au efecte ingrozitoare asupra organismului uman deoarece acelereaza cresterea (inclusiv cresterea tumorilor). Ei sunt mult mai periculosi in prezenta hormonilor feminini deoarece duc la formarea de tumori chistice ovariene sau fibroame uterine...si nu numai. Prin urmare sfatuiesc populatia sa-si reduca drastic consumul de aripi de pui din comert (dar si de pui din comert in general).
(Din cate stiu eu acelasi lucru se intampla cu carnea de vaca din comert si cu pestele Pangasius. In plus puii si vita sunt pline si de antibiotice care duc la oboseala cronica si la scaderea sistemului imunitar- nota traducatorului).
Primit pe mail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu