miercuri, 14 decembrie 2011

ACTIUNI UMANITARE ''COLINDATORII LUI MOS CRACIUN''



Buna tuturor

Cu totii ne amintim cat de bucurosi eram in copilarie si cu cata emotie  il asteptam Mos Craciun. Ne amintim cu drag de toate pregatirile celei mai asteptate sarbatori a anului. Colindele, cozonacii, pomul si darurile de Craciun reprezinta si astazi momente pe care le asteptam cu sufletul deschis.


Pentru a onora aceasta sarbatoare si a retrai din plin momente care raman vii peste secole va invitam sa completati echipa spiridusilor lui Mos Craciun care anul acesta are cateva misiuni importante: sa aduca un stop de bucurie copiilor de la Centrul de copii Sfantul Nicolae unde ne asteapta 52 de copii cu varste cuprinse intre 3 si 17 ani, si pentru ca nu vrem sa-i uitam nici pe cei mai in varsta, vom merge la Casa de batrani Hedviga din Mogosoaia, prin mici daruri, un mic program de colinde si multe, multe zambete!!!

Cum ne organizam?

Pasul 1 – strangere fonduri ( perioada 7 – 18 decembrie 2011)
Pasul 2 –Stabilirea echipelor pentru cumparaturi (perioada 18 – 21 decembrie 2011 )
Pasul 3 – Intalnirea organizatorica pentru:
-          Pregatirea cadourilor
-          Organizarea pentru cele 2 deplasari
-          Repetitie colinde

Daca doriti sa va alaturati echipei  si sa ne sustineti intr-una sau mai multe activitati din cadrul micului nostru proiect, va asteptam sa ne contactati in perioadele mentionate mai sus. Orice ajutor este binevenit si mult asteptat!

Va asteptam cu drag sa ne contactati!

Dr. Mihaela Mihai telefon – 0722.306.716
Aurelia Tudor – 0722.717.776


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu