vineri, 24 februarie 2012

Adevarurile fiintei umane: Esti o MINUNE!


Daca ai gandit vreodata rau despre tine, urmareste acest video. Daca ai cerut vreodata sa ti se intample o minune, urmareste acest video. Corpul uman este superb, unic, o complexitate structurala. Deepak Chopra, poetul-profet, ne arata ca suntem minunea cea mai mare a universului!
Daca ai uitat ca esti unic, superb, o complexitate structurala, o raritate printre alte milioane si miliarde de raritati in jurul tau, este timpul sa iti (re)amintesti. Daca ai uitat ca ai inceput sa te dezvolti dintr-o unica celula, gandeste-te ce poate face acum acea celula… Sau cate miliarde de alte celule s-au dezvoltat in interiorul ei.

Gandeste-te ce conexiune magica exista intre muschi si celulele nervoase pentru a realiza miscarea… Gandeste ca poti sa faci un infinit de lucruri incepand cu a auzi, a gusta, a vedea, a mirosi pana la a pipai cu degetele si a simti cu sufletul. Gandeste-te cate poti face cu sufletul, cu mintea, cu gandul si totusi nu se vad... ADN

Ai in vedere faptul ca nu ai fost construit anatomic pentru zbor, dar ai strabatut de atatea ori cerul. Nu este uimitor creierul uman? Nu suntem cu totii uimitori? Niste minuni ale universului? De ce vedem toate minunile din jurul nostru, insa nu vedem tocmai minunea care suntem?

Te invitam sa urmaresti urmatorul video inspirational ce il are in prim plan pe Deepak Chopra . In scurta prezentare, Deepak Chopra ne invita sa patrundem in misterele corpului uman si sa ne minunam de ceea ce suntem prin constructia noastra. Am realizat mai jos transcrierea si traducerea minispeech-ului. Este un minispeech deosebit, care ne emotioneaza si ne reconecteaza la noi insine. Merita vizionat  vi-l recomand din inima:

“Cand ai fost conceput, la inceputul dezvoltarii tale, erai doar un lant dublu de ADN intr-o celula-ou fertilizata… celula-ou- Adevarurile fiintei umane: Esti o MINUNE!

Celula-ou s-a divizat de 50 de ori. DOAR de 50 de ori…Sursa: http://www.kudika.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu