luni, 23 aprilie 2012

RECONECTAREA - de ce si ce este ea.





Cu totii venim in aceasta existenta cu anumite limitari. Dupa cum o dovedeste istoria,omenirea,ca intreg,a fost deconectata cu mult timp inainte de la liniile de energie care ne acordeaza cu propriile noastre corpuri,cu campurile energetice ale celor din jurul nostru, cu liniile planetei si-de aici-cu grila energetica a intregului univers.
Cum s-a petrecut aceasta separare?Poate ca povestea conspiratiei Pleiadienilor este adevarata.Poate ca nu.
Asta nu pot sa spun cu siguranta;dar ce pot sa spun este ca,poate,nu am fost intotdeauna asa,in viata.
Fiecare cultura din istorie-de la civilizatiile pre-biblice si pina la grecii antici(pe care ii onoram ca fondatorii ai civilizatiei occidentale)-povesteste despre o lume straveche,mai perfecta.Olume fara razboaie,fara boli,fara durere> Shangri-la.Atlantis.
Apoi a venit un soi de Cadere- o decuplare de la fortele care ne-au pus laolalta in iubire si in fericire.
O separare.Unii atribuie aceasta intamplare Gradinii Paradisului.Alte culturi o atribuie unor vremuri inca si mai indepartate.Cu mici variatiuni,insa,aceasta poveste este universala-zavorata in inconstientul colectiv al rasei umane,imprimata in  genele noastre.
Fenomenul Reconectarii ne transporta,intr-o masura diferita,inapoi in amintirile noastre interioare,la aceasta epoca de aur-si ne leaga cu sentimentul nostru initial,de conexiune profunda cu tot ce este in viata.
Ne intoarcem si - in aceasi masura-inaintam catre ceva nou.Vindecarea ce aduce evolutie.
In ciuda a tot ce se spune despre ''intoarcere''.adevarul este ca nivelul de vindecare despre care vorbim aici nu ne-a fost accesibil tot timpul.
La un moment dat,specia noastra era conectata mai deplin,era''intreaga''.asa ca frecventele specifice reconectarii nu erau necesare.
Ne-a fost fost accesibil altceva,insa:capacitatea de a inalta constiinta colectiva la nivelul la care putem accepta si putem gazdui frecvente de genul acesta.
Nivelul acesta a fost atins,in sfarsit,iar universul a hotarat ca acum este momentul ca ele sa fie prezente.
Cu totii avem capacitatea da e transporta aceasta noua frecventa de vindecare.Nu este un dar pentru cativa alesi-guru sau ''sfinti''(in acceptiunea generala).
Este un dar al acestui timp;inteligenta si intelepciunea de care avem nevoie ca sa ne indrume este deja aici.
Ca rasa,patrundem la un nivel de frecventa la care neadevarurile nu isi vor mai putea antrena vibratiile si - fiind prea dese - pur si simplu se vor destrama; separarile vor fi vindecate, iar superstitiile vor disparea.
Pornim in acest proces incitant de a apasi in propria noastra frica, de a recunoaste cum - de multe ori - ea vine dechizata  sub forma unor ritualuri de iubire si frumusete.
Desi, dintr-un motiv oarecare,universul a ales sa ma ''insamanteze''cu aceasta energie ca sa incep procesul de ridicare a frecventei, se pare ca, pe zi ce trece, din ce in ce mai multi oameni isi gasesc locul, ca participanti la acest fenomen. Prin aceasta lucrare, noi ne ridicam nivelul general de constiinta. Lasandu-ne in urma superstitiile si credintele demodate - evoluand - ne pregatim sa ne asumam urmatoarea mantie de putere si responsabilitate.
............
Cumva,Reconectarea ne pregateste sa facem aceasta tranzitie la transformarea care are loc chiar acum.
Fara sa trebuiasca sa asteptam dupa procesul lent si arbitrar al mutatiei de-a lungul mai multo generatii si al selectiei naturale, ne continuam calea in evolutie,catre restructurarea inevitabila a ADNului nostru.
In prezent , facem primii pasi catre aceasta Reconectare.Noi suntem  avangarda care duce acest nou val de vindecare, in linia intai a aceea ce sa va dovedi a fi stadiul urmator de evolutie a omenirii.
 Din cartea- ''Reconectare'' de Dr.Eric Pearl

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu