joi, 21 aprilie 2011

URARE DE PASTE


Sabatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate,belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea de Sfanta de Inviere sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii. Bucuria vine din lucruri  marunte, linistea vine din suflet, caldura sufleteasca vine din inimile voastre. Sarbatori Fericite! cu mult drag va doresc. Fie ca Lumina Invierii Domnului sa va calauzeasca pretutindeni.


Va doresc tuturor un Paste binecuvantat sa aveti. Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noaste, este o inoire , un nou inceput pe calea cunoasterii propriei noastre fiinte , a evolutiei noastre  spirituale.De accea ar trebui sa ii intelegem adevarata semnificatie ,cu fiecare traire a rastigniri si invieri  mai adaugam si noi un nou inceput vitii noastre, si ne apropiem inca un pas de Dumnezeu.



Urari  :  ''Paste melul fericit,oul sade inrosit,de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa va aduca euroi,fericire,sanatate,mult noroc si spor in toate.''
              '' Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas.Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului Sa Va Aduca in Case Lumina, Dragoste, Intelegere si Sanatate!!! HRISTOS A INVIAT!''
                 ''In zi de sarbatoare cand clopotele bat si luminarile sunt aprinse sa spunem impreuna cu sufletul curat  HRISTOS A INVIAT! ''.