marți, 19 iunie 2012

POVESTEA CRISTALULUI



Cu mult timp in urma,chiar in momentul creatiei, a avut loc o adunare a ingerilor de rang inalt.Arhanghelul suprem primise un imens cristal de cuart, cel mai pur din toata creatia.Toata lumea era cucerita si uimita de puritatea si lumina aurie pe care o emana acest cristal.
 Arhanghelul a explicat atunci ingerilor ca acest cristal era ultima creatie pe care Dumnezeu o terminase inainte de a se odihni. ''Toate secretele creatiei si ale Energiei Unice care au servit pentru a construi lumea se afla in interiorul acestui cristal. Dumnezeu mi-a cerut sa aleg un inger care va avea ca misiune sa aseze acest cristal pe pamant, pentru ca omul care se va naste mai tarziu sa poata, datorita acestui cristal, sa cunoasca Energia Unica si secretele Universului si ale originii sale!'' Un inger tanar se ridica atunci foarte entuziast si spuse: '' Vreau sa indeplinesc eu aceasta misiune.Va rog, dati-mi acest cristal, vreau sa va dovedesc ca pot s-o fac'', spuse el foarte agitat.
 Arhanghelul il fixa cu privirea si paru sa ezite vazand cat era de tanar. Ii spuse: ''Sa stii ca aceasta misiune este foarte importanta si pana acum n-ai mai indeplinit nici  o alta misiune''. Ingerul ii raspunse: ''Este adevarat, nu mi-ati mai dat vreo misiune. Dar va rog, faceti asta pentru mine''. Ingerul ii privea pe cei din jur cu un aer rugator. Arhanghelul, in fata unei cereri atat de insistente, ii acorda increderea sa si il insarcina sa duca acel cristal pe pamant.
 Tanarul inger lua repede cristalul si alerga sa indeplineasca prima sa misiune.
 Nevazand unde pune piciorul, aluneca pe un nor si scapa cristalul, care cazu din inaltul cerului pe pamant.
In cadere se sparse in mii de bucati, care se imprastiara pe toata suprafata Terrei.
 De atunci, orice individ care gaseste o bucatica de cristal crede ca este singurul in stare sa arate drumul oamenilor. Orbiti de razele sale, acestia nu pot vedea lumina UNICA, originala. Daca fiecare persoana ar cauta sa se acordeze la aceasta lumina adevarata, atunci ar veni si iluminarea.

Bibliografie: ''Cristalul si puterile sale de Gaetan Sauvè.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu